Lotte Lisby
Tilbage til nyhedsoversigten

Ny single:

Lisby tager chancen! Nu er Lisby klar med ny single. Meget mere rocket og rå. I efteråret valgte Lisby at træde frem i rampelyset og gå sine egne veje med singlen "Iskolde Nætter". Mandag den 2. maj udgiver hun sin anden single "Ta nu chancen".

Lisby var ikke ret gammel, da hun første gang stod på en scene. Og ikke meget ældre, da hun gjorde det igen. Hun følte sig hurtigt hjemmevant og sang sig til toppen i flere talentkonkurrencer. Samtidig udgav hun fire cd'er med børnesange.

I 2000 charmede Lisby danskerne i Dansk Melodi Grand Prix. Og siden er det blevet til stribevis af koncerter.
Men i efteråret 2010 blev alt vendt på hovedet. Lisby, der er kendt som Lotte Lisby, tog chancen og trådte ud som sangerinde – med sit eget materiale. Hun ville gå sine egne veje – nye veje – og udgav singlen "Iskolde Nætter'".

Nu er Lisby klar med ny single. Mere rocket og mere rå end på etteren.

Mandag den 2. maj udkommer Lisbys anden single "Ta nu chancen".
"Jeg er utrolig glad og taknemlig for al den opmærksomhed, der har været. Nu har jeg brugt nogle måneder i studiet, hvor jeg har arbejdet med mit udtryk og min stil. Det er blandt andet blevet til "Ta nu chancen", som jeg glæder mig meget til at få ud i verden," siger Lisby.

"Ta nu chancen" er et opråb til at gøre noget. Være glad, handle og gribe mulighederne:
"Det handler om mod. Om at turde leve. At turde forfølge sine mål og drømme. Være til stede i nuet og huske på de gode øjeblikke – specielt når tristheden dominerer. Glæden vender altid tilbage. Vi skal bare åbne vores øjne for det positive i livet. Have fokus på alt det, der lykkes. Huske de små fantastiske øjeblikke. Vi skal turde gribe mulighederne og tage chancen," siger Lisby.

Lisby er, som navnet afslører, datter af sangeren og sangskriveren Bjarne Lisby og søster til stand-up komiker, skuespiller, tv-vært og forfatter Mette Lisby.

Tekst og musik er lavet i samarbejde med sangskriver og komponist Jan Klausen. Singlen kan hentes på iTunes og TDCPlay.