Lotte Lisby
Tilbage til nyhedsoversigten

Ny single 2011

"Pas på dig selv" er Lotte Lisbys nye single udspil 2011

Lisby klar med ny single

Hun har netop været på gaden med sin anden single 'Ta' nu chancen'. Meget mere rocket og rå. Nu kommer tredje single fra Lisby 'Pas på dig selv'. Ude den 28 september 2011.

Med singlen 'Iskolde Nætter' valgte Lisby sidste år at træde frem i rampelyset og gå nye veje.    For nylig udkom Lisbys anden single 'Ta' nu chancen' – meget mere rocket og rå end etteren. Og allerede nu er sangerindens tredje single på gaden. Lisby udgiver den 28 september 'Pas på dig selv'.

"Det er gået lidt hurtigere, end jeg havde regnet med. Men da vi gik i gang med at indspille to'eren, så gik det stærkt, og vi fik faktisk produceret 'Pas på dig selv' næsten samtidig. Lige efter indspilningerne tog jeg til USA og her stødte jeg ind i nogle kompetente folk, som gerne ville lave musikvideoen til 'Pas på dig selv'. Der kom snart en masse spændende ideer på bordet, og så kastede vi os ud i det. Det var en kæmpe oplevelse, måske især fordi det slet ikke var planlagt på forhånd," siger Lisby.

”Uden at sige for meget om videoen kan jeg vel godt afsløre den blev optaget i Downtown Los Angeles og langs kysten ved Malibu og Santa Monica. Vi filmede koncentreret i to dage med mig, og da jeg tog hjem fortsatte de med at filme. Så historien/budskabet i sangen kommer visuelt til udtryk i videoen. Jeg glæder mig enormt til at få lov at vise den frem. Dem der har lavet den er rigtig dygtige mennesker som har arbejdet med blandt andre Steven Spielberg, og jeg er meget glad og beæret over de ville være med på projektet.”

Om at flygte fra virkeligheden
'Pas på dig selv' er skrevet i samarbejde med produceren Jan Klausen og sangskriveren Michelle Djarling. Sangen handler om mennesker der drømmer sig væk fra det virkelige liv i stedet for at være til stede i det nu der gælder. Det er pop-rock med rødder i 80'erne.

"Den handler i virkeligheden om ikke at have nok i sig selv og blive fristet af de lette løsninger, forblændet til at tro, at lykken ligger derude. Men man mister sig selv i jagten på at være noget man ikke er," siger Lisby.

Lisby eller nærmere bestemt Lotte Lisby er, som navnet afslører, datter af sangeren og sangskriveren Bjarne Lisby og søster til stand-up komiker, skuespiller, tv-vært og forfatter Mette Lisby. For Lotte Lisby pegede pilen allerede i barneårene på musikken. Lisby har nemlig altid sunget og optrådt, men i 2010 ændrede hun kurs med sin egen musik.